Forældrepraktik hos Micro Technic

Den 9. oktober havde vi den fornøjelse at have Kristoffer på besøg hos Micro Technic i forbindelse med en forældrepraktik.

Forældrepraktik hos Micro Technic: Kristoffers Dag bag Kulisserne

Den 9. oktober havde vi den fornøjelse at have Kristoffer, vores Marketing og Sustainability Lead Lindas søn, på besøg hos Micro Technic i forbindelse med en forældrepraktik. Det var en fornøjelse at have ham på besøg.

 

Første stop: Produktionsafdelingen

Kristoffers dag startede i vores produktionsafdeling, hvor han fik en rundtur i SMT, THT og Testafdelingen. Det var en spændende oplevelse for ham at få indsigt i, hvordan elektronik bliver produceret fra bunden. “Jeg synes, det har været vildt spændende at få en bedre forståelse af, hvordan man laver elektronik. Det var sjovt at se, hvor små komponenterne er i SMT-afdelingen, hvor en robotarm suser rundt og lægger dem på de der grønne printplader,” fortæller Kristoffer begejstret.

Efter SMT besøgte Kristoffer vores Box-Build og THT-afdeling, hvor han selv fik lov til at arbejde på PCB’er sammen med vores produktionsmedarbejder Barbara. “Det var virkelig sjovt, at jeg selv kunne sidde og arbejde på et print og ikke bare skulle kigge på. Jeg fik endda lov til at teste en ledning for at se, om den virkede, som den skulle. Det var virkelig sjovt,” fortæller han.

I Testafdelingen fik Kristoffer desuden mulighed for at se, hvordan vi tester vores kunders produkter sammen med vores Test Manager Jacob. “Det er ret spændende at se, hvordan elektronik virker. Det er ikke så tit, man tænker over, hvordan ting egentlig fungerer,” deler Kristoffer.

 

Indblik i udviklingsafdelingen

Efter produktionen gik turen til vores udviklingsafdeling, hvor Kristoffer sammen med vores software ingeniør Simon fik indblik i, hvad der sker bag kulisserne her. Simon viste ham, hvordan software spiller en afgørende rolle for, at PBC’er og maskiner kan forbindes og gøre, som de skal. “Det var virkelig spændende, og noget af det gav super god mening, men jeg forstod ikke helt, hvordan alle de der bogstaver og tal bliver til et elektronikprodukt,” siger Kristoffer ærligt. Han syntes, det var spændende, men også lidt kompliceret.

 

Besøg i marketingafdelingen

Til sidst besøgte Kristoffer vores marketingafdeling, hvor han lærte om sin mors arbejde som et vigtigt bindeled mellem kunderne og produktionen. “Altså, jeg troede bare, at min mor sendte e-mails hele dagen, men det var sjovt at se, at det faktisk er meget mere end det,” fortæller han grinende.

Kristoffer arbejdede også sammen med vores marketing- og kommunikationsansvarlige, Thea, hvor de lavede en lille film og dokumenterede hans dag i virksomheden, som er blevet til denne artikel og et LinkedIn opslag. “Det var rigtigt sjovt at prøve at lave noget kreativt. Jeg synes, det er sjovt at redigere videoer, så det var fedt at lære mere omkring det. Vi snakkede også om, hvor vigtigt det er at have en tydelig historie, når man laver en video eller skriver en tekst,” forklarer Kristoffer.

 

En vellykket dag

Alt i alt havde vi en fantastisk dag sammen med Kristoffer, og vi er rigtig glade for at have haft ham på besøg. Det var sjovt at se hans nysgerrighed og engagement, og vi håber, han har fået noget godt med sig fra sin dag hos os i Micro Technic.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig

    Nysgerrig på at vide mere?

    Book en tour med en af vores eksperter

    Lad os vise dig, hvordan Micro Technic kan blive din alt-i-en løsning og tilføre værdi til din forretning.