Ugens virksomhed (IndustriNews): Micro Technic

 

Denne uges virksomhed er Micro Technic. En virksomhed der arbejder som elektronikunderleverandør, men også med udvikling indenfor elektronik og IoT produkter.

 

Ifølge CEO Frank Max Laursen, er han ret overbevist om, hvad der skal fremtidssikre virksomheden. ”Et af grebene er lean, som anvendes til at sikre, at vi har en konkurrencedygtig virksomhed, der kan levere højeste kvalitet med kortest mulige leveringstid”, fortæller han. ”Ikke værdiskabende opgaver bliver identificeret og elimineret, så vi sikrer lave omkostninger for vores kunder”.

 

Derudover udgør bæredygtighed en stadig større del af virksomhedens strategiske overvejelser. ”Vi arbejder med bæredygtighed på to fronter: internt og eksternt. På det interne plan handler det om at gennemgå virksomhedens samlede ressourceforbrug lige fra strøm til plast, varme og affald. Vi ønsker at vores produktion sætter mindst mulige spor på vores klima og miljø. På det eksterne plan er det specielt verdensmål 9 og 12, som vi byder ind på. Det er i særlig grad vores IoT-produkter, som kan hjælpe med at skabe bæredygtige løsninger hos kunderne, når vi kan overvåge, styre og levere data til at træffe bedre beslutninger”.

 

Virksomheden har 63 ansatte og ligger i Aarup på Fyn.

Categories: News